wonderbaremoeder.nl

VERKOOP INVENTARIS CATHARINAKERK HEUSDEN

VERKOOP INVENTARIS CATHARINAKERK HEUSDEN

VERKOOP INVENTARIS CATHARINAKERK HEUSDEN
 
Onlangs is de St. Catharinakerk in Heusden verkocht aan projectontwikkelaar Pullens uit Waalwijk. In de voormalige kerk worden appartementen gerealiseerd. Inmiddels is de ontruiming van de kerk in volle gang. Niet alles van wat er in de kerk wordt aangetroffen, kan door de parochie worden hergebruikt. Om iedereen de gelegenheid te geven om een aandenken aan de St. Catharinakerk te bemachtigen, worden de stukken die geen herbestemming krijgen verkocht. 
 
Op zaterdag 19 januari worden de kleinere stukken van de overtollige inventaris verkocht. De verkoop vindt plaats in twee delen in de St. Catharinakerk, Hertogin Joh. van Brabantstaat 13 in Heusden:
Van 10.30 uur – 12.00 uur voor (oud) parochianen van de St. Catharinakerk
Van 13.00 uur – 16.00 uur voor overig geïnteresseerden
 
Een aantal grotere stukken worden per opbod verkocht. De ‘veiling’ van deze stukken begint om 14.30 uur in de St. Catharinakerk in Heusden.

In het nieuws

10-01-2019

STILLE OMGANG AMSTERDAM 2019  - Op 28 januari 2019 verzorgt de heer Maurice Essers, bestuurslid van de Stille Omgang uit Amsterdam, om…
Lees verder

20-09-2018

Van Missiecentrum (MCD) naar Caritas Wonderbare Moeder (CWM) - In het afgelopen jaar is er hard gewerkt om Missionaire en Diaconale…
Lees verder

Meer nieuws