wonderbaremoeder.nl

ZONDAG 7 OKTOBER

ZONDAG 7 OKTOBER

ZONDAG 7 OKTOBER - Op zondag 7 oktober is het Wereldmissiedag van de kinderen. Het is tevens 25 jaar geleden dat het Uur van stilte en gebed in onze parochie van start ging. Op verschillende momenten wordt hierbij stilgestaan. 

Eucharistie 11.00 uur H Lambertuskerk Drunen
Tijdens de gezinsviering van 11.00 uur in de H. Lambertuskerk zal Monseigneur R. van den Hout voorgaan en het Kinderkoor zorgt voor de muzikale omlijsting. Er is voor de kinderen ook de Kinderwoorddienst waar aandacht besteed wordt aan de Wereldmissiedag voor de kinderen. Na de Kinderwoorddienst wordt de opbrengst van de inzamelingsactie van de scholen in Drunen bij het altaar gebracht. 
De viering staat ook in het teken van 25 jaar geleden dat het Uur van stilte en gebed in onze parochie van start ging. Elke week komen parochianen bij elkaar om de rozenkrans te bidden. Ook het Hubertusgilde uit Drunen is tijdens de viering aanwezig. Na de viering brengt het gilde op het Raadhuisplein de vendelgroet. Waarna er koffie is in de Pastoor Vermeulenzaal. 

Lunch 25 jaar Uur van stilte en gebed
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Uur van stilte en gebed is er voor alle belangstellenden een lunch bij Plein 13. De kosten voor de lunch bedragen € 12.50 per persoon te betalen na de lunch. U kunt zich voor deze lunch nog tot 1 oktober aanmelden op de pastorie van Drunen. Telefoon: 0416-372215 of parochie@wonderbaremoeder.nl.

Heilig Lof in H. Lambertuskerk in Drunen
Na de lunch zal Monseigneur R. Van den Hout voorgaan bij het Heilig Lofin de Lambertuskerk met Eucharistische aanbidding en rozenkransgebed. Er zal tevens gelegenheid zijn voor de verering van de relikwieën van H.H. Jacinta en Francesco, twee nieuwe voorsprekers in de Katholieke kerk.
 

In het nieuws

23-08-2018

BEDEVAART NAAR WITTEM - Op zondag 14 oktober vindt weer de jaarlijkse bedevaart naar Gerardus Majella in Wittem plaats. We zullen samen…
Lees verder

23-07-2018

LEZING DEKEN FELIE SPOOREN MAANDAG 1 OKTOBER 2018 - Onze oud- pastoor, Deken Felie Spooren, is in juni jl. 65 jaar geworden. Hij heeft dit…
Lees verder

12-07-2018

VERENIGD IN GEBED VOOR DE VREDE: jaar lang samen met de bisschoppen de rozenkrans bidden voor de vrede

De Nederlandse bisschoppen…
Lees verder

Meer nieuws