wonderbaremoeder.nl

ZONDAG 7 OKTOBER

ZONDAG 7 OKTOBER

ZONDAG 7 OKTOBER - Op zondag 7 oktober is het Wereldmissiedag van de kinderen. Het is tevens 25 jaar geleden dat het Uur van stilte en gebed in onze parochie van start ging. Op verschillende momenten wordt hierbij stilgestaan. 

Eucharistie 11.00 uur H Lambertuskerk Drunen
Tijdens de gezinsviering van 11.00 uur in de H. Lambertuskerk zal Monseigneur R. van den Hout voorgaan en het Kinderkoor zorgt voor de muzikale omlijsting. Er is voor de kinderen ook de Kinderwoorddienst waar aandacht besteed wordt aan de Wereldmissiedag voor de kinderen. Na de Kinderwoorddienst wordt de opbrengst van de inzamelingsactie van de scholen in Drunen bij het altaar gebracht. 
De viering staat ook in het teken van 25 jaar geleden dat het Uur van stilte en gebed in onze parochie van start ging. Elke week komen parochianen bij elkaar om de rozenkrans te bidden. Ook het Hubertusgilde uit Drunen is tijdens de viering aanwezig. Na de viering brengt het gilde op het Raadhuisplein de vendelgroet. Waarna er koffie is in de Pastoor Vermeulenzaal. 

Lunch 25 jaar Uur van stilte en gebed
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Uur van stilte en gebed is er voor alle belangstellenden een lunch bij Plein 13. De kosten voor de lunch bedragen € 12.50 per persoon te betalen na de lunch. U kunt zich voor deze lunch nog tot 1 oktober aanmelden op de pastorie van Drunen. Telefoon: 0416-372215 of parochie@wonderbaremoeder.nl.

Heilig Lof in H. Lambertuskerk in Drunen
Na de lunch zal Monseigneur R. Van den Hout voorgaan bij het Heilig Lofin de Lambertuskerk met Eucharistische aanbidding en rozenkransgebed. Er zal tevens gelegenheid zijn voor de verering van de relikwieën van H.H. Jacinta en Francesco, twee nieuwe voorsprekers in de Katholieke kerk.
 

In het nieuws

11-10-2018

BEDEVAART NAAR H.H. MARTELAREN VAN GORCUM IN BRIELLE: een fantastische dag. - Op zaterdag 22 september vertrokken we vanuit Drunen met de bus…
Lees verder

08-10-2018

25 JAAR UUR VAN STILTE EN GEBED - ‘Het is weldadig’ - De parochie Wonderbare Moeder in Drunen viert het vijfentwintigjarig jubileum…
Lees verder

04-10-2018

LEZING 'MARTELAREN VAN GORCUM' - Op maandag 5 november a.s. wordt door heemkundekring Onsenoort een lezing gehouden over de ‘Martelaren…
Lees verder

27-09-2018

KIJKEN NAAR ICONEN - Zondag 28 Oktober en 4 November van 11.00 tot 17.00 in de Leerfabriek, Lambertusstraat 5, Hedikhuizen.
Op…
Lees verder

12-07-2018

VERENIGD IN GEBED VOOR DE VREDE: jaar lang samen met de bisschoppen de rozenkrans bidden voor de vrede

De Nederlandse bisschoppen…
Lees verder

Meer nieuws