wonderbaremoeder.nl

LINTJE VOOR PIET JONKERS

LINTJE VOOR PIET JONKERS

LINTJE VOOR PIET JONKERS - Op donderdag 26 april werd Piet Jonkers verrast met een koninklijke onderscheiding. Uit handen van Roel Augusteijn, waarnemend burgemeester van Gemeente Heusden, ontving hij de versierselen die horen bij de titel Lid van de Orde van Oranje Nassau. 

Piet was door zijn vrouw meegelokt naar het Mariahuys in Elshout om het daar in gereedheid te brengen voor de huldiging van Elly Klerks. Toen de burgemeester binnenkwam en zei dat hij voor Piet kwam, was de verbazing groot. Volgens Augusteijn is Piet een voorbeeld-vrijwilliger. Piet zet zich in voor diverse organisaties, zoals de mariabedevaart, de parochie en het koor.

Onder de gasten die Piet kwamen feliciteren was ook Elly Klerks, die vervolgens werd weggeroepen om in het naastgelegen 't Rad ook een koninklijke onderscheiding te ontvangen voor haar inzet voor het beheer van gemeenschapshuis 't Rad in Elshout.

Wij feliciteren Piet en Elly met hun verdiende onderscheiding en hopen dat zij zich nog lang mogen inzetten als vrijwilliger.


In het nieuws

08-05-2018

LEZING OVER VERERING VAN DE MARTELAREN VAN GORCUM IN ELSHOUT - Wat heeft Elshout met de Martelaren van Gorcum? Dat is een van de vragen die…
Lees verder

01-05-2018

LINTJE VOOR PIET JONKERS - Op donderdag 26 april werd Piet Jonkers verrast met een koninklijke onderscheiding. Uit handen van Roel Augusteijn,…
Lees verder

Meer nieuws